Ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

edw-einai-xania-perivolia-a
O AOX μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε  τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1
Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων έδωσαν και την ψυχή τους σε αυτό το παιχνίδι και άν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδινε 2 καταφανέστατα πέναλτι σε ανατροπές του Πάγκαλου στο21΄και στο 82΄ θα μιλούσαμε για θρίαμβο απέναντι σε μια ομάδα που είναι απο τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε στο 49΄ο Μανωλάς με προβολή από κοντά μετά από κόρνερ του  Βασιλόγιαννη για να ισοφαρίσει στο 52΄ 0 Πινδώνης. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντίνος Πάγκαλος στο 84΄με μακρινό βολέ στο Γ της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γκίτσιου
Αρνητικός παράγοντας ο διαιτητής Ευαγγέλου που σφύριζε μονόπλευρα.

ΑΟ Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης (81΄Μπουντόπουλος), Παπατζίκος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (70΄ Βαλλιάνος), Τσάτσος (83΄Σαντριάς), Παγώνης.

Ολυμπιακός Β. (Γ. Βαζάκας): Γκίτκος, Ακόστα, Ολίσε (55΄ Κατσίκης) Γκούρμας, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Δεινόπαπας (56΄Μπρέσκα), Καπετάνος (81΄ Γιένκα), Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.