Α.Ο.Χανιά: Γκολ και θέαμα στην νίκη με 8-1 απέναντι στον Άρη Σούδας (VIDEO)


Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Αθλητικός όμιλος Χανιά στο τρίτο φιλικό που έδωσε και πρώτο (θεωρητικά) εντός έδρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 κατάφερε να πετύχει οκτώ γκολ και να χαρίσει θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο εθνικό στάδιο Χανιών.
Από κόρνερ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς  για την ομάδα του Σεροπιάν ενώ στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 16’ φάουλ υπέρ της Σούδας ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το πρώτο σουτ όμως το δεύτερο κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 Τερεράκης ο σκόρερ.
Στο 25’ είχαμε την ισοφάριση για τον Α.Ο.Χανιά 1-1 μετά από συνεχόμενα κόρνερ ο Παπατζίκος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 32’ ο Τσάτσος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Α.Ο.Χανιά με 2-1 μετά από ασιστ του Βαλλιάνου.
Στο 36’ μια ακόμα καλή στιγμή  για την ομάδα του Σεροπιάν με τον Σαντριά να κοντρολάρει ωραία το σουτ όμως απομάκρυνε ο τερματοφύλακα.
Στην συνέχεια είχαμε το 3-1 στο 39’ σέντρα από τον Πάγκαλο ο Σαντριάς δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα.
Ενώ ένα ακόμα σουτ από πλευράς Χανίων δεν άλλαξε κάτι και έτσι έληξε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο
46΄Ο Πάγκαλος έκανε το 4-1, ο Μάνικος  από τα δεξιά έβγαλε παράλληλη σέντρα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Πάγκαλος δεν αστόχησε.
Στο 48’ ήταν η σειρά του Ζντράβγκοβιτς να απειλήσει με ένα γυριστό σουτ  ενώ μετά από δυο  λεπτά στο 50’ είχαμε το  5-1 από πλασέ του Γωνιωτάκη μετά από πάσα του Βαλλιάνου για μια ακόμα φορά.
Το 6-1 από τον Ταταράκη στο 63’ ο Γωνιωτάκης γύρισε την μπάλα από πλάγια θέση ο Κώστας Ταταράκης σούταρε και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.
Στο 65’ ο Γωνιωτάκης βρέθηκε από αριστερά πήγε να περάσει και τον τερματοφύλακα όμως ο τελευταίος πρόλαβε τον κίνδυνο.
71’ ο Γωνιωτάκης χρίζεται ξανά σκόρερ 7-1 από πάσα του Λουκίνα ο αειθαλής Βασίλης Γωνιωτάκης από το σημείο του πέναλτι δεν αστοχεί.
78’ Σέντρα από δεξιά ο Ταταράκης η μπάλα στον Μάνικο που την κατέβασε και σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
85’ Ο Μιχαλακόπουλος κάθετη μπαλιά στον Γώνιω ο οποίος αυτή την φόρα πέρασε τον τερματοφύλακα για το 8-1

arisentekadaaoxentekada

aox-pagkalosaox-pagkalos1aox-pagkosaox-potsi
aox-theodoropoulosaox-tsatsosaox-zestamadiaititessantriasaox-mondruccioaox-santriasentekadaaoxaoxaniaaoxarisaox-arisaoxaris1aox-aris1aox-aris3aoxaris4aoxaris5

Κώστας Νίτσε-Μιχάλης Πετρόχειλος
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.