Και επίσημα στην Γ'Εθνική η ΑΕΚ...


Ο διετής Γολγοθάς στην ερασιτεχνική Γ'Εθνική και εν συνεχεία στην Β' Εθνική ξεκίνησε για την άλλοτε μεγάλη ΑΕΚ της προσφυγιάς:
Σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ απέστειλε στη διοίκηση της Football league την δήλωση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Football league (B Εθνική) και ουσιαστικά επισημοποίησε τον εκούσιο υποβιβασμό της σε ερασιτεχνική κατηγορία, αφού από την επόμενη περίοδο δεν θα υπάρχει επαγγελματική τρίτη κατηγορία.
Στις 7 του ερχόμενου Ιουνίου μέσω νέας Γενικής Συνέλευσης θα γίνει η εκλογή νέου (τριμελούς) διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα οδηγήσει την κιτρινόμαυρη εταιρεία σε καθεστώς εκκαθάρισης, όπως ο νόμος ορίζει για τις πτωχευμένες εταιρείες.
Δύο ημέρες μετά θα ακολουθήσουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όπου το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να είναι και το μοναδικό καθώς δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη υποψηφιότητα.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.