Στα χέρια των αρχών έπεσε ένα, φαινομενικά, φιλήσυχος τραπεζοϋπάλληλος, ο οποίος ωστόσο διατηρούσε στο σπίτι εξοπλισμό ... για πόλεμο!

"Λαβράκι" ... από το "πουθενά" έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, που έφθασαν στα ίχνη ενός άνδρα που κατείχε ... ένα οπλοστάσιο!

Ο άνδρας, τραπεζικός υπάλληλος και ... υπεράνω πάσης υποψίας, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή, ενώ τίποτα δε μαρτυρούσε την επικίνδυνη "λατρεία" του. Οι αρχές, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδίου καταπολέμησης των όπλων, που είναι σε εξέλιξη και στην Κρήτη, βρήκαν στην κατοχή του άνδρα 12 όπλα, εκατοντάδες σφαίρες, μαχαίρια κι άλλο οπλισμό.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ η αστυνομία ελέγχει την προέλευση του οπλισμού καθώς και το αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.
cretalive.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.