Τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες - Ποιο είναι στην Κρήτη

Τα κέντρα εκπαίδευσης τέλος, έρχονται, από την επόμενη ΕΣΣΟ τα σημεία κατάταξης οπλιτών σε 23 περιοχές της χώρας. Τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στην Κρήτη κέντρο υποδοχής θα λειτουργήσει στο Στρατόπεδο ΛΓΟΥ Εμμανούηλ Θεοδωράκη.
Με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) τα κέντρα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν παρελθόν Οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι.
Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν ως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα και το υπόλοιπο της θητείας τους.
flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.