1-0 η ΠΑΛΑΟΧΩΡΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ

Τι κι αν ο Ηρόδοτος είναι πρωτοπόρος και "χτυπάει" την άνοδο για τη Φούτμπολ Λιγκ, η Παλαιόχωρα κατάφερε να τον υποχρεώσει σε ήττα στην Κάντανο, αποδεικνύοντας έτσι την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα. Μια Παλαιόχωρα που πραγματικά δείχνει ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό, κερδίζοντας κάθε αντίπαλο που βρίσκει μπροστά της, ενώ πια όχι μόνο εδραιώνεται στην κατηγορία, αλλά μπορεί να καταφέρει να πλασαριστεί και σε μία πολύ υψηλή θέση στη βαθμολογία.
Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού, με τον Ηρόδοτο να μένει με 10 παίκτες στο 70’ λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Φουκαράκη. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε λοιπόν το 1-0 όταν από την ασίστ του Κερμενίδη, ο Δρακάκης σκόραρε, χαρίζοντας στην Παλαιόχωρα μία από τις πιο σημαντικές νίκες στην Ιστορία της.
Επόμενο ματς για τα εντυπωσιακό σύνολο του Δημήτρη Μαγκαφίνη, στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8’ Σουτ Μωραΐτη από τη μικρή περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Πονηρός. 
30’ Σε θέση τετ-α-τετ ο Ετόφ πλάσαρε ελάχιστα άουτ σε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο
33’ Καλή προσπάθεια από τον Αντ. Μανουσάκη αλλά κάνοντας την επικίνδυνη σέντρα δεν την εκμεταλλεύονται οι συμπαίκτες του. 
40’ Δυνατό σουτ από τον Μωραΐτη, η μπάλα φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας της Παλαιόχωρας. 
45’+2’ Ο Καζαντζίδης πραγματοποιεί παράλληλο γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ακολουθεί λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς του Ηροδότου και τελικά η μπάλα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη
50’ Συρτό σουτ από τον Φραγκουλάκη αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός σε κόρνερ
55' Σουτ του Αντ. Μανουσάκη αποκρούει ο Κασμερίδης. 
59' Μεγάλη απόκρουση του Πονηρού σε κεφαλιά του Κανδηλάκη
61’ Δυνατό σουτ από τον Καζαντζίδη, άουτ. 
73' Μεγάλη απόκρουση ο Πονηρός σε κεφαλιά του Ετόφ
80' (1-0) Ο Κερμενίδης πασάρει για τον Δρακάκη που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ανοίγει το σκορ για την Παλαιόχωρα.
Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας) - Καφεσσάκης (Λασιθίου)
Κίτρινες κάρτες: Μαζιώτης (20’), Φουκαράκης (56’, 70’)
Κόκκινες κάρτες: Φουκαράκης (70’)
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελλάτος, Μανουσάκης Αντ. (90' Βρκοτς), Κερμενίδης, Μαζιώτης (90'+2' Κοντογιάννης), Δρακάκης, Μανουσάκης Δ., Προβατίδης (73’ Λάσπατζης) 
Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (79' Παπαδάκης), Φουκαράκης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (41' λ.τρ. Γαρεφαλάκης - 71' Αργκιλέσι), Μωραΐτης, Ετόφ
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.