Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ!!!!


Οριστικό, έσκασε η «βόμβα» με Μιραλάς στον Πειραιά
Η τεράστια επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να ξαναδούν στα ερυθρόλευκα τον Κέβιν Μιραλάς έγινε πραγματικότητα. Ανήμερα των Θεοφανείων, στο Λιμάνι είδαν… φως στην περίπτωση του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος θα επιστρέψει εκεί όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι.
Οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία με την Έβερτον για να φέρουν πάλι στην Ελλάδα τον 30χρονο άσο, είδηση που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των υποστηρικτών της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το deal του ελληνικού με τον αγγλικό σύλλογο προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι έναντι ενός ποσού που θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία θα αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται επίσης, ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και να αγοραστεί απευθείας ο Μιραλάς, με την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού από αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η συμφωνία θα ανακοινωνόταν αύριο, αλλά τελικά η υπόθεση εξελίχθηκε πιο γρήγορα και έτσι ο παίκτης ανακοινώθηκε ήδη από πλευράς Ολυμπιακού, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο Twitter.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.