Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΜΥ! - Ποιοι είναι στο ΔΣ

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΜΥ! - Ποιοι είναι στο ΔΣ
Στην  ΛΑΦ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  πήρε σάρκα και οστά και  έγινε πραγματικοτητα μια ανάγκη ετών , υπεγράφη το καταστατικό ιδρύσεως  του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικων  (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.)

 Σαράντα τρεις  (43) συνάδελφοι απόφοιτοι όλοι της ΣΜΥ ε.α και ε.ε συνέταξαν το πρακτικό του συνδέσμου που σκοπό έχει να ενώσει όλους τους αποφοίτους της σχολής μας , να προβάλει τα προβλήματα που μας απασχολούν και να  βοηθήσει να δοθούν  λύσεις σε οποίο βαθμό μπορεί .
 Η έδρα του ΣΑΣΜΥ θα είναι η πόλη των Τρικάλων προς τιμήν της σχολής μας
Έμβλημα
Το έμβλημα του Σωματείου, αποτελείται από σύνθεση απεικονιζόμενη επί ασπίδας μωβ χρώματος. Στο άνω μέρος της ασπίδας αναγράφεται το αρχαίο ρητό του Πλάτωνα: "ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ".

 (σε ελεύθερη απόδοση: "Από όλα τα πράγματα πολυτιμότερο είναι η πατρίδα"). Το υπόλοιπο της ασπίδας, καταλαμβάνει το έμβλημα, όπου απεικονίζονται σύμπλεγμα κουκουβάγιας (σύμβολο των γραμμάτων και της σοφίας κατά την αρχαιότητα) και διπλού πέλεκυ (ως πολεμικό όπλο σύμβολο δύναμης του τιμωρού). Επάνω από την ασπίδα, εμφανίζεται χρυσή κυματίζουσα ταινία στην οποία αναγράφεται ο διακριτικός τίτλος του Σωματείου "Σ.Α.Σ.Μ.Υ.".


Μετα τις υπογραφές έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη  προσωρινού ΔΣ μέχρι την τέλεση κανονικών εκλογών
. Το προσωρινό ΔΣ έχει ως εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Υπλγος εα Στέφος Ευάγγελος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Τχης εα Καλαμιώτης Βασίλειος
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 Τχης εα Μέρμηγκας Γεώργιοςς
ΤΑΜΙΑΣ                                    Ανθλγος εα Γκούτρας Στέφανος
 ΕΦΟΡΟΣ                                 Λγος εε   Γκαραγκάνης Χρήστος
 ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.                 Ανχης εα  Ακράτος Κων/νος
 Β.ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.             Τχης εε Καραμπούλης Κων/νος
 Β.ΕΦΟΡΟΣ                             Υπλγος εε Μητσάκος Νικόλαος    

Σε λίγες μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μελών στον ΣΑΣΜΥ εε και εα συναδέλφων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου www.sasmy.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.