Τέσσερα χρόνια χωρίς στολές και άρβυλα στο Στρατό Ξηράς αλλά “πετάει” η ηγεσία

Καλό το Έτος Μέριμνας Προσωπικού 2018, αλλά στο ΓΕΣ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα ΄ναι αρκετές οι επισκέψεις του Α/ΓΕΣ στις μονάδες για να λυθούν τα προβλήματα. Ποτέ τα προβλήματα δεν λύθηκαν μόνο με φωτογραφίες και ανακοινώσεις.
Ας αρχίσουμε από τα απλά: Τα στελέχη του Στρατού Ξηράς έχουν να πάρουν στολές παραλλαγής και άρβυλα τέσσερα (4) χρόνια!!! Σαν να μην έφθανε αυτό, πριν από ένα μήνα καθιερώθηκαν όλες οι στολές ως υποχρεωτικές! Τα στελέχη ρωτούν την ηγεσία: Από που θα συνεχίσουν να πληρώνουν και να ράβουν στολές; Από την τσέπη τους; Με τι ύφασμα; Μ΄ αυτό που έχουν πάψει να δίνουν;
Μια πρόχειρη λύση θα ήταν να μείωνε έστω και κατά 50% τις πτήσεις του ο Α/ΓΕΣ. Μόνο η οικονομία από το καύσιμο θα εξασφάλιζε ίσως κάποια κονδύλια για τις στολές και τα άρβυλα.Τον είδαν αν δεν κάνουμε λάθος όλες οι μονάδες. Κάποιες πολλές φορές μάλιστα. Όποιος έχει το κουράγιο να διαβάσει τις επίσημες ανακοινώσεις του ΓΕΣ το καταλαβαίνει.
Μια και αναφερθήκαμε στα άρβυλα, εκείνη η υπερσύγχρονη μηχανή που θα παρήγαγε άρβυλα νέας τεχνολογίας έχει πάρει μπροστά;
militaire.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.