Νίκη για τον Πλατανιά μετά από τέσσερις μήνες 1-0 τον Λεβαδειακο

Ο Πλατανιάς είναι έτσι "ζωντανός" κερδίζοντας μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο δηλαδή και αυτή τη στιγμή δείχνει πως έχει τα "κότσια" να κάνει κάτι ανεπανάληπτο που είναι η διεκδίκηση της παραμονής. Ουσιαστικά, πλέον αποκτά άλλη αξία η εκτός έδρας αποστολή στην Κέρκυρα, με τον Πλατανιά να έχει την ευκαιρία, εφόσον φτάσει σε μια νέα νίκη, να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της ανατροπής!

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι, μόνο ήπια δεν εξελίχθηκε για τον Πλατανιά. Ουσιαστικά, βρέθηκε πολύ κοντά στο ν’ απωλέσει μια νέα ευκαιρία να σταματήσει το μεγάλο σερί των ηττών και ειδικότερα μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Δημούτσο στο 69’ ο οποίος με την εστία του Λεβαδειακού εξουδετερωμένη, σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ πιο πριν ο Επασί είχε σταματήσει το σουτ του Ντουαλά. Σε εκείνη τη φάση φάνηκε ο Πλατανιάς να είναι πολύ δύσκολο μετά να φτάσει στο γκολ και κατά συνέπεια το φάσμα του υποβιβασμού θα ήταν πιο ορατό από ποτέ... Επίσης, ο Λεβαδειακός έφτασε στο α’ ημίχρονο κοντά στο 0-1, όταν με το σουτ από τον Γιουσούφ και την κόντρα από τον Αγγελόπουλο η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Κλιάιτς. 
Τελικά, το ματς έφτασε στο 78’ όταν ο Κοροβέσης σέντραρε προς την περιοχή και ο Πετρόπουλος στην προσπάθειά του να στείλει τη μπάλα προς τα δίχτυα του Λεβαδειακού, αυτή βρήκε στο Φαβάρο που με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-0! Στα λεπτά που ακολούθησαν, ο Πλατανιάς ουσιαστικά δεν κινδύνεψε, κρατώντας το πολύτιμο σκορ και έτσι μετά από πάρα πολύ καιρό… ξεκολλάει από τους 6 βαθμούς, φτάνοντας τους 9.
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Σαμοίλης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά (46' Στάμου), Καρυπίδης, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (78' Ουές), Δημούτσος, Μαλσά, Κοροβέσης, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά), Ενσικουλού, Πετρόπουλος.
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νουάνκο (81' Σαβαντόγκο), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (71' Νιασέ), Γιουσούφ, Μαρκόβσκι.
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.