Στα άδυτα της ρωσικής φυλακής που κρατούνται οι πιο αδίστακτοι εγκληματίες (video)

Επτακόσιοι κρατούμενοι, καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη, κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ρωσίας. Δολοφόνοι, παιδεραστές, κατά συρροή βιαστές, τρομοκράτες, ακόμη και κανίβαλοι κρατούνται στη φυλακή που είναι ευρέως γνωστή ως το «Μαύρο Δελφίνι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου RT, οι επτακόσιοι κρατούμενοι των φυλακών έχουν σκοτώσει συνολικά σχεδόν 4.000 ανθρώπους. Καθώς έχουν κριθεί άκρως επικίνδυνοι από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, έχουν μεταφερθεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου όλα είναι σχεδιασμένοι για να είναι λειτουργικά και να μην ελλοχεύει ο παραμικρός κίνδυνος να δραπετεύσει ή να εγκληματήσει εκ νέου κάποιος από τους κρατούμενους.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε σκηνές από την καθημερινότητα των κρατουμένων σε αυτή τη φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπου υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες και ελέγχους πριν από κάθε τους ενέργεια.

Δείτε το βίντεο:

stroumfaki.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.