ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ


Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πλειοψηφία του αθλητικού δημοσιογραφικού κόσμου εκτός Κρήτης απαξιεί με προκλητικό έως και προπαγανδιστικό τρόπο την αξιόλογη μέχρι στιγμής πορεία που κάνει η ομάδα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.
Έχω ακούσει να λένε καλά λόγια γιά τον ΑΡΗ τον ΟΦΗ την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ τον ΑΠΟΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ τα ΤΡΙΚΑΛΑ την ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και για τον ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ τίποτα σαν να μην υπάρχει.
Αντιθέτως σαμποτάρουν ακόμη και το όνομα αφού λένε μόνο το δεύτερο συνθετικό.
team logoΙσως να τους ενοχλεί ότι η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τις τύχες της ομάδας  σε ενα φερέλπι τεχνικό και με φιλοδοξίες ό πως είναι ο Γιώργος Πετράκης και όχι στους γυρολόγους της κατηγορίας
που τους δίνουν τροφή
Ίσως επειδή στο ρόστερ της ομάδας δεν υπάρχουν βαριά χαρτιά [ποδοσφαιριστές με πλούσιο βιογραφικό στις ομάδες της αυτής ή ανώτερης κατηγορίας].
Αυτό όμως τους πληροφορώ είναι επιλογή της διοίκησης και όχι κατ ανάγκην όπως είπε ο σπίκςερ της; ΕΡΑΣΠΟΡ
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ έχουν το μικρότερο μ/ο ηλικίας της κατηγορίας είναι γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα και δεν ήρθαν στην ομάδα για να βαλουν ένσημα.
Ο συνδιασμός του νεαρού της ηλικίας του προπονητή [28 ετών] και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας με καλή διαχείρηση μπορεί στην πορεία να φέρουν άριστα αποτελέσματα.
Θά παρακαλούσα λοιπόν τους κοντυλοφόρους του αθλητικού τύπου να συμπεριφέρονται με περισσότερο σεβασμό σε αυτήν την ομάδα που εχει ποδοσφαιριστές μικρά παιδιά γεμάτα όνειρα και ελπίδες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.