ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 Ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Πολύ καλή εμφάνιση του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ μέσα στην Πάτρα απέναντι στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που απέσασε ισσοπαλία με το λευκό 0-0 .
Αν είχε λίγο τύχη ίσως νά έφευγε και με το 3ποντρο αφού  στο 64': Ο Ξύδας  βγήκετετ α τετ με τον Βρονταρά, τον πέρασε, αλλά παραπάτησε στο άδειο τέρμα, βρήκε ισορροπία, σούταρε, αλλά έσωσε ο Μακρυδημήτρης.
Οι Πατρινοί μονο μία φορα έγιναν απειλητικοί ότα στο 14΄' σε σουτ του Μπουτζίκου απέκρουσε με το πόδι ο Μαρκοπουλιώτης ένα μέτρο πριν τη γραμμή του τερματος
επίσης διαμαρτύρονται και για μια περίπτωση πέναλτι οταν στο 6' σε σέντραέντρα από αριστερά του Μπουτζίκου, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Αρναούτογλου, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο, αφού ήταν κοντά στο σώμα του.
Έτσι οι πιτσιρικάδες του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ είναι η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς απο την φιλόδοξη και με γεμάτη βαριά ονόματα ομάδα της Πάτρας
Διαιτητής: Πουλημάς (ΕΠΣ Κέρκυρας)
Βοηθοί: Αθανασοπούλου (ΕΠΣ Μεσσηνίας)-Σκορδίλης (ΕΠΣ Κέρκυρας)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Μαρκοπουλιώτης (11'), Σάλιακας (22'), Γκίνη (41'), Μουστακόπουλος (51'), Αρναούτογλου (55'), Γκίνο (85')
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (46' Φουρλάνος), Μουστακόπουλος, Γκίνο, Φωτάκης (73' Αργυρόπουλος), Στεργίδης, Μωραΐτης, Αποστολόπουλος (59' Αποστολόπουλος).
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Σάλιακας, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής (74' Βρεττός), Ξύδας (85' Ντάγκρας), Λέο (90' Νικόλτσης)
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.