Video - ντοκουμέντο από την εκτέλεση άνδρα που κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 3χρονου κοριτσιού στην Υεμένη

Video - ντοκουμέντο από την εκτέλεση άνδρα που κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 3χρονου κοριτσιού στην Υεμένη
Ένας άνδρας, που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 3χρονου κοριτσιού, εκτελέστηκε σήμερα δημοσίως στην πρωτεύουσα της Υεμένης, τη Σαναά, ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων.

Αστυνομικος πυροβόλησε πέντε φορές με αυτόματο τουφέκι τον Μουχάμαντ αλ Μαγκράμπι, ηλικίας 41 ετών, καθώς εκείνος κειτόταν με τα χέρια πίσω στη πλάτη, δεμένα με χειροπέδες, σε μια κουβέρτα στο έδαφος στην πλατεία Ταχρίρ της Σαναά, αφού δικαστής ανέγνωσε την απόφαση επιβολής της θανατικής ποινής.
Η εκτέλεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον ασυνήθιστα πολλών ανθρώπων λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του θύματος, της Ράνας αλ Ματάρι. Ορισμένοι σκαρφάλωσαν σε στύλους του τηλεφωνικού δικτύου και πολλοί παρακολουθούσαν από τις στέγες των σπιτιών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στην περιοχή εξαιτίας των φόβων μιας επίθεσης αντεκδίκησης σε βάρος του δράστη από ένοπλα μέλη των φυλών, συγγενείς της 3χρονης. Πέντε περιπολικά συνόδευαν το αστυνομικό βαν με τον Μαγκράμπι προς την πλατεία.

Ο Γιάχια αλ Ματάρι, ο πατέρας του κοριτσιού, είπε σε δημοσιογράφους μετά την εκτέλεση ότι ένιωσε σα να είχε ξαναγεννηθεί.

«Αυτή είναι η πρώτη ημέρα της ζωής μου» τόνισε και πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω καθησυχασμένος».

Δείτε το video - ντοκουμέντο από την εκτέλεση του άνδρα - Σκληρές εικόνες:

 
00:13
00:13


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.