ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις από την ανοικτή προπόνηση του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός



 
Παρουσία απλών φιλάθλων αλλά και των οργανωμένων Blue Boys οι οποίοι έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα με τα καπνογόνα και το τραγούδι τους πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδος μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι.
Ικανοποιημένος για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδος αλλά και της διάθεσης που έχουν οι ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο τεχνικός της ομάδος Γιώργος Πετράκης.
 
Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ και των δυο διοικήσεων από τα οποία και προέκυψε η σύμπραξη όπως και ο χρηματοδότης του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά Μιχάλης Τζουγκαράκης.
 
 
Παράλληλα με την προπόνηση συνεχίστηκα και οι εγγραφές για τα διαρκείας τα οποία ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες με τις τιμές να είναι 100 ευρώ στις θύρες 1 και 2 και 50 ευρώ στην θύρα 3 για 16 όπως όλα δείχνουν εντός έδρας ματς καθώς με 17 ομάδες θα διεξαχθεί η φετινή Football League με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. 
neatv.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.