ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!! ο κόσμος στην επίσημη "πρώτη" του ΑΟΧ/Κισσαμικού


Με τους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά να δίνουν δυναμικό παρών, ανάμεσά τους και οι Blue Boys που κρέμασαν πανό, άναψαν βεγγαλικά και φώναξαν συνθήματα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
 
Ο φίλαθλος κόσμος του ΑΟΧ δείχνει έτσι ότι είναι δίπλα στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται, με τον Αντώνη Ροκάκη να τονίζει και πάλι στις δηλώσεις που παραχώρησε ότι το εγχείρημα έχει σαν στόχο να είναι μεγάλο και η νέα ομάδα να μπορέσει να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.
BlueBoys2
BlueBoys pano
BlueBoys1
Παράλληλα με το προπονητικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε για τους ποδοσφαιριστές, η παρουσία στη Μοναχή Ελιά του Μιχάλη Τζουγκαράκη επίσης ξεχώρισε, έχοντας μάλιστα συζήτηση για αρκετή ώρα και δη σε πολύ καλό και φιλικό τόνο όπως φάνηκε, με τον Αντώνη Ροκάκη.
Rokakis Tzougarakis
Rokakis
Γενικώς, το συμπέρασμα που εξάγεται από αυτή την πρώτη "επίσημη" προπόνηση για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι η στήριξη από το φίλαθλο κόσμο και δη του ΑΟΧ. Επίσης, να σημειωθεί ότι στη Μοναχή Ελιά βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του κ. Ροκάκη που τον περιβάλλουν τα τελευταία χρόνο στη διοίκηση του Κισσαμικού.

Fyntikakis Tzougarakis
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
IMG 0144 2
IMG 0148 2
IMG 0151 2
IMG 0153 2
IMG 0162 2
Petrakis1
 .athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.