ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΕ ΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” Ν.Π. 11732, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από Νεάπολη Βοιών, προσέκρουσε ελαφρά με τη δεξιά γωνία της πρύμνης στην προβλήτα του λιμένα.
Από το περιστατικό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο πλοίο, ενώ οι 295 επιβάτες που μετέφερε, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού κλάσης, επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου του “ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ”, ενώ με τον κατάπλου του στη Νεάπολη Βοιών, απαγορεύτηκε ο συνέχιση πλόων του από την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού οριστικής αποκατάστασης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Και μετα από αυτό για τις επόμενες μέρες τα Κύθηρα θα μείνουν εντελώς απομονμένα απο θαλάσσης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.