Με την κροατική Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Champions League: Με την κροατική Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός
Αντίπαλος απ’ αυτούς που ήταν ευπρόσδεκτοι -αλλά και μια έδρα από τις πιο δυνατές που θα μπορούσε να επισκεφθεί- βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού. 

Η κληρωτίδα του Champions League αποφάσισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της κροατικής Ριέκα για να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Το πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες -που στέφθηκαν πέρυσι πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους και απέκλεισαν με δυο ισοπαλίες (1-1, 0-0) τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο- θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» στις 15 ή 16 Αυγούστου. 

Όσο για τη ρεβάνς -όπου ο Ολυμπιακός ελπίζει να έχει πάει με ισχυρό προβάδισμα- θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Αυγούστου στο καυτό «Stadion Rujevica». 

Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:

Καραμπάκ – Κοπεγχάγη

ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας

Ολυμπιακός – Ριέκα

Σέλτικ – Αστάνα

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μάριμπορ

Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη

Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νάπολι – Νις

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - FCSB

Υπενθυμίζεται τα πρώτα ματς θα γίνουν 15/16 Αυγούστου και οι ρεβάνς 22/23 Αυγούστου.

protothema
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.