Έτσι Θα Δημιουργηθεί Η Νέα Ομάδα Στα Χανιά!

Επειδή πολλοί αναρωτιούνται με ποιόν τρόπο θα γίνει η συνένωση ΑΟΧ και Κισσαμικού, ο Χανιά ΣΠΟΡ FΜ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Κισσαμικού ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Η νέα ομάδα θα βασιστεί στο ΑΦΜ της Π.Γ.Σ Κισσαμικός που είναι καθαρό βαρών  και εκείνο που θα αλλάξει όπως κάθε εταιρία έχει δικαίωμα είναι ο διακριτικός τίτλος.»
Αν και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα σχετικά με την νέα ονομασία του συλλόγου που θα αγωνιστεί στη Football League το πιθανότερο φέρεται να είναι το όνομα «Χανιά» ενώ είναι άγνωστος ο θυρεός του.
Παράλληλα είναι πιθανότατα να ιδρυθεί ένα νέο σωματείο με την ονομασία «Κισσαμικός 2018» που θα λειτουργεί ως ομάδα υποδομής και θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Για τον ΑΟΧ πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εφ’ όσον βρεθεί διοίκηση να τον «τρέξει» στην Γ Εθνική-κάτι που δεν φαίνεται μέχρι τώρα πολύ πιθανό- αλλιώς επιστροφή στο τοπικό.
Τα χρέη της ΠΑΕ βάσει του νέου αθλητικού νόμου προσωποποιούνται, μεταφέρονται δηλαδή, σε όλους εκείνους που με την υπογραφή τους εμπλέκονται σε αυτά.
parakritika.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.