60χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε στύλο στη Λεωφόρο Σούδας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:30 το πρωί στα Χανιά, κοντά στο ΜΑΙΧ, σε παράδρομο της Λεωφόρου Σούδας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό άγνωστες συνθήκες, μια 60χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στύλο.
Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της ωστόσο για καλή της τύχη και παρά τη σφοδρή σύγκρουση,  εκτός από το σοκ που υπέστη, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ένας περαστικός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και Πυροσβεστική.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν την 60χρονη ενώ οι πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η οδηγός είχε απεγκλωβιστεί από το όχημα.
flashnews.gr



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.