Και επίσημα στον ΠΑΟ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, Θανάσης Αντετοκούνμπο, θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε στην Ανδόρα, με την φανέλα της οποίας πέτυχε 7,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ σε 33 αγώνες στην ACB, κατακτώντας μάλιστα το βραβείου του πιο εντυπωσιακού παίκτη της ισπανικής λίγκας.
Φωτογραφία του χρήστη Thanasis Antetokounmpo.
Το “τριφύλλι” με αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε να αποσπάσει την συγκατάθεσή του και να τον ντύσει στα “πράσινα” για τα επόμενα δυο χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, καθώς αναμενόταν να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του τα ξημερώματα της Τρίτης (11/07).
Να υπενθυμίσουμε ότι ο εκρηκτικός παίκτης βρίσκεται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού κόουτς Κώστα Μίσσα για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ 2017 που ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου.
Πηγή: Eurohoops
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.