Καταρρέει γνωστός πολιτικός: «Σκοτώνω το σπίτι της κόρης μου για να ζήσω». ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αποκαλύψεις για τη δεινή οικονομική του κατάσταση προέβη γνωστός πολιτικός.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του «Ε»:
«Είχα μια περιουσία την οποία «σκοτώνω» για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου»!

«Πρέπει να δουλέψουμε για να ζήσουμε. Είχα μια περιουσία την οποία «σκοτώνω» -δεν πουλάω- για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου. Μπορώ να κάνω τα πάντα για να επιβιώσω. Ο Ράμπο κάνει τα πάντα!».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει η απάντηση που έδωσε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Χρυσή Αυγή.
Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεργαζόταν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν! Τι είμαι εγώ; Μισθοφόρος είμαι; Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι! Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει πλεύση. Πιστεύω ότι ο κ. Μιχαλολιάκος θα το κάνει αυτό, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».
press-news.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.