ΣΔΟΕ-Κλιμάκιο τεσσάρων ατόμων μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες «σαρώνουν» τα Χανιά

Σαρωτικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές των Χανίων, αλλά και μέσα στην πόλη πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες κλιμάκιο της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών. 
Τέσσερα άτομα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, που κυκλοφορούν σαν κανονικοί…Έλληνες τουρίστες, στην πόλη και στις δημοφιλείς παραλίες, πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στα καταστήματα, με βασικό αντικείμενο τις αποδείξεις.
Πρόκειται για εφοριακούς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από ΔΟΥ, πόλης της Πελοποννήσου. 
Το πρωί του Σαββάτου το κλιμάκιο πραγματοποίησε ελέγχους εντός της πόλης των Χανίων, με προτεραιότητα τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς.
Το απόγευμα οι εφοριακοί βρέθηκαν στο Μαράθι, όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα, πραγματοποιώντας ελέγχους.
Είναι άγνωστο για πόσο διάστημα το συγκεκριμένο κλιμάκιο θα παραμείνει στα Χανιά, είναι δεδομένο όμως ότι θα ακολουθήσουν και άλλα το επόμενο διάστημα, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου. 
Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιεί επιχείρηση-αστραπή στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν και έχει ξεκινήσει σαρωτικούς ελέγχους με 1.400 ελεγκτές στις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της χώρας, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες, αναζητούν αποδείξεις που δεν εκδόθηκαν ή άλλες φορολογικές απάτες. 
kriti24.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.