Σήμερα το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς ΦΩΤΟ
Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους αμέτρητους φίλους του.
Τα παιδιά του και τα εγγόνια του, αλλά και οι στενοί του συνεργάτες που δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει την απώλειά του, θα βρίσκονται σήμερα στις εννιά το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Οδό Σκουφά, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Στον ίδιο ναό, αποχαιρέτισαν και την Μαρίκα Μητσοτάκη πριν ακριβώς από πέντε χρόνια.
Κώστας και Μαρίκα Μητσοτάκη αναπαύονται μαζί πλέον στον οικογενειακό τάφο που βρίσκεται στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στα Χανιά, όπου η οικογένεια Μητσοτάκη θα συγκεντρωθεί και πάλι τον Αύγουστο.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε σε ηλικία 99 ετών και η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών παρουσία όλης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, αλλά και χιλιάδων φίλων και οπαδών του.
Εννέα μέρες μετά η οικογένειά του τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Παναγίας Γρηγορούσας στην Πλάκα. Στην ίδια εκκλησία τελείται κάθε χρόνο και το μνημόσυνο στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.