Γυναίκα βρέθηκε κρεμασμενη σε δέντρο

Μυτιλήνη: Την βρήκαν κρεμασμένη σε δέντρο μετά από 15 χρόνια γάμου - Σοκ σε ολόκληρη τη Λέσβο!

Δάκρυα και πόνος για την τραγική είδηση στον Μανταμαδο της Λέσβου. Η γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο μέσα σε κτήμα...


























Σοκ και θρήνος στον Μανταμαδο της Λέσβου. Μια 60χρονη γυναικά με καταγωγή από την Ολλανδία βρέθηκε κρεμασμένη σε κτήμα κοντά στην Καπη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 60χρονη είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη και ο σύζυγος της είχε ενημερώσει τις αρχές όπου την έψαχναν στις γύρω περιοχές. Τελικά χθες αργά το απόγευμα (08-07-2017) οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα της 60χρονης να κρέμεται πάνω σε ένα δένδρο.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η 60χρονη είχε καταγωγή από την Ολλανδία ενώ τα τελευταία 15 χρόνια ήταν παντρεμένη με κάτοικο από το Λισβορι και διέμεναν μαζί στον Μανταμαδο. Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για να αποκλείσουν οι αρχές κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αν και όλα τείνουν προς την αυτοκτονία.
Πηγή: lesvospost.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.