Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας έξω από σπίτι-Τον «έσβησε» με λάστιχο γειτόνισσα

Mε καθολικά εγκαύματα μεταφέρθηκε ο άνδρας που σήμερα το πρωί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αυτοπυρπολούμενος, αφού πρώτα περιλούστηκε με βενζίνη, έξω από κατοικία στο δρόμο επί της οδού Σαλαμίνας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Οπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο άνδρας έγινε αντιληπτός από περίοικους με μία γειτόνισσα να σπεύδει και σοκαρισμένη να σβήνει τη φωτιά με λάστιχο με νερό. Ενημερώθηκε άμεσα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική που έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε άνδρες συνδράμωντας στην μεταφορά καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.





Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε με εγκαύματα σήμερα (Κυριακή 11/6) περίπου στις 10:00 το πρωί, άνδρας γύρω στα 65, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε έξω από κατοικία στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρίνιου.



Το περιστατικό είδαν γείτονες που κάλεσαν την Πυροσβεστική ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, όπως και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.


Πηγή: agriniopress.gr - agrinionews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.