Απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή που ζήτησαν οι καταστηματάρχες Χανίων

Στο διοικητικό δικαστήριο Χανίων πήγαν χθες το μεσημέρι εκπρόσωποι περίπου 100 καταστηματαρχών των Χανίων ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής για την μη εφαρμογή του κανονισμού του Δήμου
Το διοικητικό δικαστήριο απέρριψε χθές την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής περι μη εφαρμογής του κανονισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Χανίων έως ότου εκδικαστεί η αίτηση για  ασφαλιστικά μέτρα περίπου 100 καταστηματαρχών των Χανίων.
Ως μάρτυρες κατέθεσαν η Άννα Σαματά (Σύλλογος Εστίασης), Γεωργία Μαρκουλάκη (Τουριστικά) και ο Γιάννης Μαργαρώνης (ΕΒΕΧ).
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι και η απόφαση ήταν απορριπτική. Νωρίτερα ο δικηγόρος των καταστηματαρχών, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ και η πρόεδρος του συλλόγου εστίασης είχαν δηλώσει τα εξής:
 
 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.