Μενίδι: Πέταξαν αυγά στο σπίτι του δημάρχου -φωτό

Μενίδι: Πέταξαν αυγά στο σπίτι του δημάρχου -φωτό
Παρά την απόφαση του δημάρχου Μενιδίου Ιωάννη Κασαββού, να μην συμμετέχει πλέον ο δήμος στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της εγκληματικότητας, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Καράβου και αποφάσισε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί με η χωρίς την υποστήριξη των αιρετών του δήμου, κάτι που είχε και την ανάλογη αντιμετώπιση από τον κόσμο, καθώς οι συγκεντρωμένοι πέταξαν αυγά στο σπίτι του.
 
Αυτήν την ώρα περίπου 200 κάτοικοι πραγματοποιουν πορεία διαμαρτυριας προς το σπίτι του δημάρχου Μενιδίου φωνάζοντας τα γνωστά συνθήματα κατα των ναρκωτικών και των όπλων.

«Μπαλάφα, δεν ήταν στραβή σκοτώθηκε παιδί» με αυτο το σύνθημα απαντούν οι κάτοικοι των Αχαρνών Γιάννη Μπαλάφα υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικης ο οποίος προ ημερών σε δηλωσεις του σε δημοσιογράφο χαρακτήρισε τον θάνατο του 11χρονου παιδιού ως μια στραβή.
 

 
newsone.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.