Θρίλερ με αξιωματικό πλοίου – Βγήκε για μια βόλτα και τον βρήκαν νεκρό

Θρίλερ με αξιωματικό πλοίου στην Κυλλήνη – Βγήκε για μια βόλτα και τον βρήκαν νεκρό

Την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, άφησε ένας 43χρονος ύπαρχος πλοίου της γραμμής Ζάκυνθος – Κυλλήνη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για ώρες, πριν την τραγική κατάληξη.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και το Λιμεναρχείο Κατάκολου.
Νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή, όταν χάθηκαν τα ίχνη του 43χρονου! Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας, αφότου το πλοίο που υπηρετούσε εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για Κυλλήνη.
Ο αξιωματικός, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, είχε βγει μια βραδινή βόλτα μετά το δρομολόγιο και έκτοτε εξαφανίστηκε….
Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε η εξαφάνισή του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από αρκετές ώρες, όπου οι αρχές Λιμεναρχείο Κατάκολου, Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και Αστυνομία πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, το αυτοκίνητό του ένα μπορντό Seat Ibiza, εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας «Πετρέλαια» στο Κάστρο Κυλλήνης.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, γρήγορα έγινε αντιληπτό πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 43χρονος αξιωματικός αναίσθητος.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
ctview.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.