Ο Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride

Ο Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ  στο Athens Pride
Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να λάβει μέρος στο Athens Pride 2017. Ο υπουργός Οικονομικών ντυμένος απλά με ένα μαύρο μπλουζάκι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή κρατώντας το πανό στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο.
Το πανό που κρατούσε μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «Χαμογέλα κι εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικός γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».
IMG_6418IMG_6416IMG_6417IMG_6415
IMG_6413
Το φετινό σύνθημα του «Pride», «Θέμα Παιδείας», «αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην Ελλάδα. Ο όρος "παιδεία" "εμπεριέχει, με την ευρύτερή του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον εκπαιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.
newsbeast.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.