ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΦΙΔΙΑ… ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ;

Γεγονός επαναλαμβανόμενο και μάλιστα με συχνότητα πρωτοφανή για τα κοινωνικά δεδομένα μιας περιοχής, παύει να θεωρείται τυχαίο και γίνεται ανησυχητικό, όταν, μάλιστα, πρόκειται για την εμφάνιση φιδιών σε σπίτια και σε κλειστούς πολυσύχναστους χώρους (νοσοκομείο, καφετέρια…).
Και για να μιλάμε συγκεκριμένα, σταχυολογώντας τις αναρτήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Αργολίδας, βλέπουμε πριν δυο μήνες ότι «Οικογένεια στο Άργος παραλίγο να κοιμηθεί αγκαλιά με ένα… φίδι», πριν ένα μήνα ότι «Φίδι έκοψε βόλτα σε καφετέρια στη Νέα Κίο», πριν δυο εβδομάδες ότι «Φίδι εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης στο Άργος» και πριν έξι μέρες ότι «Φίδι έκανε βόλτα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Άργους»!
Επιπλέον, όντας σε συνεχή επαφή με αγρότες και εργάτες γης, εφέτος έχω καταγράψει μεγάλη πυκνότητα σε αναφορές εμφάνισης φιδιών σε αγρούς! Το τι έχει προκαλέσει αυτή την «έκρηξη» εμφάνισης των ιοβόλων ερπετών στην περιοχή δεν είμαι αρμόδιος να το εξηγήσω, μόνο να το καταγράψω και να επιστήσω την προσοχή προς τους πολίτες και τις αρχές…
http://tinaleme.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.