Έγκλημα μετά απο συμπλοκή στα Χανιά


Δύο άντρες τσακώθηκαν, ενώ ο ένας έδεσε τον άλλον σε μια λεμονιά στην αυλή του σπιτιού με αποτέλεσμα τον στραγγαλισμό του.
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα απεκαλύφθη το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά.
Ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν σε μονοκατοικία στην οδό Μυλωνογιάννη 108 τσακώθηκαν δύο Ρουμάνοι που ήταν γείτονες, ενώ ευρίσκοντο σε ταρατσάκι μικρού ανεξάρτητου δωματίου που είναι στην πίσω αυλή της μονοκατοικίας. 
Στην διάρκεια του τσακωμού, κάποια στιγμή έπεσαν απο το ταρατσάκι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο ένας απο τους δύο, 42 ετών.
Τότε ο άλλος, 54 ετών, - όπως είπε στους αστυνομικούς - τον έδεσε σε μια λεμονιά με σκοπό να ειδοποιήσει την αστυνομία, όπως και έκανε.
Όμως το θύμα βρέθηκε κρεμασμένος απο το δέντρο και στραγγαλισμένος απο το σκοινί.
Να σημειωθεί πως απο το πέσιμο το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα, αρχικά, να δοθεί η εντύπωση πως είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο.
Παρούσα ήταν και μια γυναίκα απο την Βουλγαρία,η οποία προσήχθη απο τους αστυνομικούς, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη σήμερα (09.05.2017) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας  Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του. 
Ειδικότερα, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το απόγευμα, στην αυλή της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο ομοεθνή του, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. 
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
flashnews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.