Οδηγίες προς λουόμενους από το Λιμεναρχείο Χανίων

obreles_paralia_15Οδηγίες… προς λουόμενους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς αλλά και χειριστές σκαφών εξέδωσε το Λιμεναρχείο Χανίων, ενόψει της θερινής περιόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Κατά τη θερινή περίοδο κάθε έτους αυξάνεται η κίνηση και η κυκλοφορία των ταχύπλοων σκαφών και των κάθε κατηγορίας πλωτών μέσων στις ελληνικές θάλασσες, καθώς και ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται στις παραλίες και λουτρικές εγκαταστάσεις της χώρας για τη λήψη θαλασσίου λουτρού. Πρωταρχική μέριμνα των αρμόδιων φορέων αποτελεί η διασφάλιση της ασφαλούς ναυσιπλοΐας των πλωτών αυτών μέσων και γενικά η προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, είναι -μεταξύ άλλων- επιβεβλημένη η πλήρης, κατά το δυνατόν, ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη σωματική τους ακεραιότητα, είτε με το χειρισμό κάποιου θαλασσίου μέσου αναψυχής είτε κατά την διάρκεια λήψης θαλασσίων λουτρών»
Διαβάστε εδώ τις οδηγίες για τους λουόμενους
Διαβάστε εδώ τις οδηγίες για τους χειριστές σκαφών και πλωτών μέσων
Διαβάστε εδώ τις οδηγίες για τους υποβρύχιους αλιείς


Διαβάστε εδώ τις γενικές οδηγίες σε περίπτωση κινδύνου
haniotika-nea
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.