Επιασαν Αλγερινό κλέφτη στα Χανιά


Χθες Κυριακή, με τα μαγαζιά κλειδωμένα και την κίνηση λιγοστή, ένας Αλγερινός βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε. Μέσα σε μερικές ώρες, προχώρησε σε τρεις κλοπές, ενώ ανεπιτυχώς προσπάθησε κι άλλους δύο στόχους. Όπου και ήρθε αντιμέτωπος με πολίτη, αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ο Αλγερινός φέρεται να προσπάθησε να επιτεθεί με μαχαίρι στον πολίτη που ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα ο ίδιος τράπηκε σε φυγή!
Ο ίδιος όμως δεν πτοήθηκε αλλά συνέχισε το «έργο» του στην πλατεία Μαρκοπούλου που έμελλε να είναι και η τελευταία του απόπειρα καθώς εκ νέου έγινε αντιληπτός και αυτή την φορά δεν γλίτωσε από την αστυνομία.
Ο 29χρονος είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από επιχειρήσεις των Χανίων καθώς και από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κοσμήματα, διάφορα έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 29χρονος την ίδια ημέρα, σε προγενέστερο χρόνο, είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε οχήματα και επιχειρήσεις στα Χανιά, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.