Ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος – Μας κουνάει το δάκτυλο πλέον και μας λέει ότι δικαιώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου» είπε ο πρώην υπουργός που το 1996 έφτασε ένα σημείο από το να γίνει πρωθυπουργός και σήμερα, εν έτει 2017 ευρισκόμενος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό κραταιό Άκη Τσοχατζόπουλο.
Φανερά καταβεβλημένος, με σχεδόν όλα τα δόντια να λείπουν από την οδοντοστοιχία του και αναρρώνοντας από ένα σοβαρό χειρουργείο, ο κ. Τσοχατζόπουλος εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους. «Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι η καλύτερη, έχω κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
«Ευθύνη έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου Γιώργου και Σημίτη Κώστα» είπε ο πρώην υπουργός που καταδικάστηκε ότι έπαιρνε μίζες για την υλοποίηση μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων που κόστισαν δισεκατομμύρια στους φορολογούμενους.

scoops.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.