Ολοκληρώθηκε η αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη: «Να φέρουμε την ομάδα ξανά στις επιτυχίες»

Ολοκληρώθηκε η αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη: «Να φέρουμε την ομάδα ξανά στις επιτυχίες»
Η αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται πως είναι γεγονός. Σε κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα «insideworldfootball» και κατέβηκε μετά από λίγο, αναφέρεται πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέκτησε την ιστορική αγγλική ομάδα, ενώ φιλοξενούσε και δηλώσεις του. 

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Νότιγχαμ, ενώ σε δηλώσεις του (που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα), ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» αναφέρει πως θέλει να φέρει την Φόρεστ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών! 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα 

«Η αναμενόμενη πώληση της Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώθηκε από την NF Football Investments (NFFI), της οποίας είναι επικεφαλής ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πήρε το 100% του ελέγχου. 

Οι μετοχές αγοράστηκαν από την Κουβετιανή οικογένεια Αλ Χασάουι και παρότι δεν ανακοινώθηκε ο αριθμός, η συμφωνία εκτιμάτε ότι κόστισε περίπου 50 εκατ. λίρες. 
Μαζί με τον Μαρινάκη, στην εταιρεία «NFFI» συμμετέχει και ο Έλληνας επιχειρηματίας Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Νίκολας Ράνταλ, νομικός εκπρόσωπος, θα διευθύνει τον σύλλογο, την ώρα που ο Ιωάννης Βρέντζος, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλο στον Ολυμπιακό από το 2010, θα γίνει διευθύνων σύμβουλος στην Φόρεστ. 

“Η πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε την Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στην κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου”, είπε αρχικά ο Μαρινάκης. 

“Αυτό που έχουμε επιτύχει στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλουμε να το κάνουμε και με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ είναι μία από τις πιο παλιές ομάδες της Αγγλίας και μία με περήφανη ιστορία στο εθνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα. Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά αυτές τις ένδοξες ημέρες. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέχρι το… κόκκαλο και αγαπάμε και ξέρουμε το παιχνίδι”, συνέχισε. 

“Θέλουμε να αναγεννήσουμε τις επιτυχίες της Φόρεστ και δεσμευόμαστε πως θα μείνουμε στην ομάδα για μεγάλο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια επαγγελματική διοίκηση και πάνω από όλα τους καλύτερους δυνατές ποδοσφαιριστές και το καλύτερο επιτελείο”, κατέληξε. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η Σαμάνθα Γκόρντον θα παραμείνει στην ομάδα ως επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων, ενώ ο Ντέιβιντ Κουκ (σσ. είχε παρόμοια θέση στην Etihad Airways) θα είναι ο επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επίσης, αποθέωσε την ομάδα για την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ και έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προπονητή, Μαρκ Γουορμπερτον: «Θα στηρίξουμε τον Μαρκ και την ομάδα και θα τους δώσουμε την κατάλληλη υποστήριξη να φτιάξουν ξανά την ομάδα και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να επιτύχουν. Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Φρανκ ΜακΠάρλαντ ως τεχνικό διευθυντή», ανέφερε. 

innersport-fm.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.