Τσακώθηκαν για τα ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!Στο συλλαλητήριο στα Χανιά

Ένταση και διαπληκτισμούς στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα νέα μέτρα, είχαμε νωρίτερα έξω από τη Δημοτική Αγορά στα Χανιά.Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, μέλη του Συλλόγου φοιτητών του Πολυτεχνείου «αρπάχτηκαν» έντονα με μέλη του Εργατικού Κέντρου για το ποιό πανό θα μπει πρώτο στην πορεία.Νωρίτερα οι φοιτητές είχαν καταγγείλει τις ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και Εργατικών Κέντρων για την πολιτική τους φωνάζοντας συνθήματα κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννη Μανωλικάκη, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ένταση και με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ κ. Βασίλη Λιόντο και μελών του Ε.Κ.Χ.
Μετά την καταγγελία και από μικροφώνου των συνδικαλιστικών ηγεσιών ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι φοιτητές αποχώρησαν από την συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ξεκίνησαν την πορεία.
Η ένταση και τα μικροεπεισόδια προέκυψαν όταν οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου με το πανό επιχείρησαν να περάσουν μπροστά από το φοιτητικό πανό. Πάντως χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων οι διαπληκτισμοί δεν επεκτάθηκαν αλλά η πορεία όπως ήταν αναμενόμενο κατακερματίστηκε.
Δείτε το απόσπασμα από την αρχή της πορείας:
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.