Γιος μεγαλοστελεχών του Σύριζα ο ληστής της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό

ΑΥΤΑ γραφουν στο διαδικτυο  και μαλιστα σε επισημη κομματικη ιστοσελιδα...ΥΠΟΥΡΓΕ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ τι λετε ειναι μαιμου αυτη η ειδηση η πραγματικοτητα....?
ΓΙΑΤΙ καθυστερει η ενημερωση?
ΕΑΝ γραφουν ψεμματα ,τοτε στειλτε εισαγγελεα να τους συλλαβουν για διασπορα ψευδων ειδησεων!!!
Ο πατέρας του ληστή είναι ο ...
Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μητέρα του ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).
Ο αδερφός του δράστη (άλλο μπουμπούκι...) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους "Πυρήνες της φωτιάς" και στον Βελβεντό Κοζάνης.


Εξετάζεται αν η απόπειρα ληστείας έγινε προκειμένου να... ενισχυθεί το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο». Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη. Μάλιστα σε συνεννόηση με τις Αρχές του Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο χώρο όπου και αναζητούν τον συνεργό του συλληφθέντα.

fonaklas
Κατά την σύλληψη του πρώτου γιου της οικογένειας το 2013, λίγο καιρό μετά την ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, τα αστυνομικά ρεπορτάζ είχαν γράψει πως ο πατέρας του είναι ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος πρόσκειται στον Σύριζα.
Ενώ η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του Σύριζα, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής και αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του Σύριζα στη Βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.