Δίωξη σε Ολυμπιακό-Κίνδυνος ακόμη και για υποβιβασμό

Δίωξη σε Ολυμπιακό-Κίνδυνος ακόμη και για υποβιβασμό
Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες που έγιναν από πέντε ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας που δηλώνουν ότι ξυλοκοπήθηκαν, ενώ φέρεται να υπάρχουν άλλες 7-8 μαρτυρίες που δηλώνουν ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό στον αγώνα των δύο ομάδων την 1η Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ο κ. Σιμιτζόγλου έκρινε πως υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να ανοίξει την υπόθεση, από τη στιγμή που τέθηκαν υπόψη του ένορκες καταθέσεις ανθρώπων της κρητικής ομάδας που δηλώνουν πως ξυλοκοπήθηκαν και άλλων που τονίζουν πως ήταν μάρτυρες. 

Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας. Σύμφωνα με αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό. 

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: 

Σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, για παραβάσεις των άρθρων 1, 2, 3, 5, 13, 14, 29 παρ. 1, 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Ολυμπιακός-Πλατανιάς, πρωτάθλημα Super League, 1/4/2017). 
sport-fm.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.