Γάλος επιτέθηκε και τραυμάτισε Αστυνομικούς στα Χανιά


Ενα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε χθες στα Χανιά ανάμεσα σε έναν Γάλλο υπήκοο που έκλεψε ένα αυτοκίνητο από τα Χανιά και αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να καταλήξουν στο νοσοκομείο! Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος Γάλλος που βρίσκεται λίγο καιρό στα Χανιά, έκλεψε ένα αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης με σκοπό να πάει στο Ρέθυμνο.

Οι άντρες της ασφάλειας Χανίων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν με τον Γάλλο να αντιστέκεται σθεναρά και τον οδήγησαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου. Λίγη ώρα αργότερα όμως αναγκάστηκαν να τον μετακινήσουν καθώς ο 35χρονος Γάλλος είχε εμπλακεί σε καυγά με τους κρατούμενους Αλβανικής υπηκοότητας που βρίσκονταν στα κρατητήρια.

Η λυση που προκριθηκε ηταν η μεταφορα του στο αστυνομικο τμημα του Γαλατα, κατι που ανελαβαν να κανουν τρια ατομα της ασφαλειας Χανιων. Μολις ομως εφτασαν στο τμημα και του εβγαλαν τις χειροπεδες για να τον βαλουν στο κρατητηριο, εκεινος επιτεθηκε με μανια προς το μερος τους, με αποτελεσμα να τραυματισει πεντε ατομα, τεσσερα της ασφαλειας και ενα απο το τμημα του Γαλατα. Μαλιστα οι τρεις εκ των πεντε χρειαστηκε στη συνεχεια να οδηγηθουν στο Νοσοκομειο Χανιων για να τους παρασχεθουν οι πρωτες βοηθειες! Αμεσως σημανε συναγερμος και στο αστυνομικο τμημα του Γαλατα χρειαστηκε να μεταβει ισχυρη αστυνομικη δυναμη για να συλλαβει τον 35 χρονο και να τον οδηγησει εκ νεου στο Αστυνομικο Μεγαρο.

Οπως αποκαλυψε στην συνεχεια ο ιδιος στους αστυνομικους βρισκοταν υπο την επηρεια του ναρκωτικου speed το οποιο ειναι ειναι μια μιξη ηρωινης και κοκαινης μαζι. Σημερα ο 35χρονος χρονος θα βρεθει ενωπιον της δικαιοσυνης κατηγορουμενος εκτος απο κλοπη και για επικινδυνες σωματικες βλαβες.
neatv.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.