Στην ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε ως καινούρια σελίδα στην καριέρα του τη Δόξα, δηλώνοντας χαρούμενος που θα εργαστεί στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις στη νέα επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είναι μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου η Δόξα Παχιανών. Σε κάθε ομάδα που έχω πάει είμαι σε κάποιες ευχαριστημένος πάρα πολύ και σε κάποιες όχι. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να γυρίσω σε ομάδα της πόλης των Χανίων, αφού ξεκίνησα από τον Κισσαμικό, πήγα μετά στη Σπάθα, στον Άρη Βουκολιών και στον Αστέρα Μανολιόπουλου. Ήρθα στην πόλη που αγαπώ και θα είμαι πιο κοντά και θα έχω και πιο πολύ χρόνο να αφιερώσω. Με χαροποίησε η πρόταση της Δόξας και δεν το πολυσκέφτηκα για το αν συμφωνήσω ή όχι, βλέποντας και κρίνοντας τις προηγούμενες χρονιές την οργάνωση που είχαν σαν ομάδα. Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να πω το «ναι» στη διοίκηση και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, για το πώς θα κυλήσει η χρονιά, για το πώς θα οργανωθούμε, για τα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα, νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι επί του παρόντος να πούμε κάποια πράγματα, αλλά ήδη έχουμε ξεκινήσει δυναμικά μπορώ να πω και θα συνεχίσουμε στο λειτουργικό και στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Όπως ξέρουμε θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι.
Θα προσπαθήσω να συζητήσω με όλα τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα και αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια προσθήκη θα την κάνουμε. Επίσης κάποια παιδιά που είναι στη β’ ομάδα και τα παρακολουθώ ήδη και ξέρω ότι είναι πολύ καλά θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα. Ήδη κάνουμε μαζί προπόνηση, είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και θα μπορούμε κάποια παιδιά από να γίνονται εσωτερικές μεταγραφές
Κάτι άλλο δεν μπορώ να πω προς το παρόν, μόνο δουλειά και συνεργασία!».
Papadogiannis Bekas Tsompanoglou
*Η φωτογραφία με τον Γιώργο Τσομπάνογλου να δίνει τη "σκυτάλη" στον Χρήστο Παπαδογιάννη είναι από την αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τη σεζόν 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λέσχη της Δόξας. Μαζί τους ο προπονητής της ομάδας Νέων Χρήστος Μπέκας
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.