Νεκρός 7χρονος Σε Τροχαίο! Στην Κρήτη!

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε διασωληνομένο ένα μικρό παιδί το οποίο φέρεται να τραυματίστηκε σε τροχαίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγόρι  δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αρχάνες-Βασιλειές, και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί το 7 ετών τετραπληγικό αγοράκι τραυματίστηκε 
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και άμεσα κινητοποιήθηκαν η ειδική κινητή μονάδα αλλά και ένα ακόμα ασθενοφόρο, προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί όσο το δυνατό συντομότερα στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εκτροπή οχήματος, ενώ ο πατέρας του παιδιού, Αλβανικής καταγωγής, που έχει υπέστη σοκ, οδηγεί τους αστυνομικούς στο σημείο που έγινε το τροχαίο.
Πηγή: CretaLive.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.