Σε διαμέρισμα στα Χανιά έκρυβε το χασίς 29χρονος Αλγερινός

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 29χρονος Αλγερινός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε διαμέρισμα (καβάτζα) στην οδό Κισάμου, που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες σκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 510 γραμμάρια κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων
flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.