Οι ΗΠΑ θέλουν να ΔΙΚΑΣΟΥΝ τον ΠΟΥΤΙΝ!

Σε ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου επιθυμούν να στείλουν οι ΗΠΑ, το Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον κατηγορούν για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία και τη Συρία. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ήδη τη σκληρή απ’αντηση της Μόσχας και σίγουρα θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη.
Άλλωστε ως απάντηση στις ΗΠΑ μπορεί και πρέπει να θεωρηθεί η αποστολή πυρηνοκίνητων πολεμικών πλοίων στη Συρία καθώς και οι συνεχείς μετακινήσεις των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.
Μάλιστα ήδη οι ΗΠΑ έχουν κάνει νήξη για αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Συγκεκριμένα αναφέρουν οι Αμερικανοί πως «ο πρόεδρος Β.Πούτιν μετατρέπει την Ρωσία σε κράτος εκτός νόμου. Ως ένα από τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει την ευθύνη να διατηρεί τον διεθνή νόμο. Αυτόν τον νόμο όμως παραβίασε στην Ουκρανία και την Συρία και δεν προώθησε την ειρήνη αλλά ούτε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!
Η επίσημη απάντηση της Μόσχας ήταν ιδιαίτερα σκληρή. «Ναι αυτή τη φορά δεν βομβαρδίζουμε και δεν εισβάλουμε σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ιράκ, Υεμένη, Ιράκ ή Λιβύη».
«Κατηγορούν τον Β.Πούτιν ως τον τυραννικό ηγέτη ενός κράτους εκτός νόμου, ότι σφάζει πολίτες και δίνει την χαμένη δόξα στην Ρωσία. Οι ΗΠΑ είναι το επιθετικό κράτος για ακόμη μια φορά και δημιουργούν καταστάσεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά γι αυτούς».
«Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία νομιμοποιημένη διαταγή για να βρίσκονται στην Συρία, ούτε στους ουρανούς της ούτε ως «σύμβουλοι» στους «μετριοπαθείς» ισλαμιστές στο έδαφος. Αυτοκαλέστηκαν μαζί με Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ όλα τα έθνη της Δημοκρατίας δηλαδή και ξεκίνησαν έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων σκοτώνοντας εκατοντάδες και αποσταθεροποιώντας περαιτέρω ολόκληρη την περιοχή ενώ δημιούργησαν μια τεράστια προσφυγική κρίση.
Μια βδομάδα πριν η Ουάσινγκτον δολοφόνησε με βόμβες 60 στρατιώτες μιας χώρας που δεν είναι καν επίσημα σε πόλεμο μαζί της και αυτό έγινε μέσα στα σύνορα της Συρίας. Αλλά ο Β.Πούτιν είναι αυτός που χτυπάει;»
«Φυσικά θέλετε να δείξετε ότι όλα τα εγκλήματα πολέμου τα έχει διαπράξει η Ρωσία στη Συρία ενώ κανένα δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά ούτε από το Πεντάγωνο».
Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο....
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.