Η Άγκυρα ετοιμάζει ψυχολογικά τον τουρκικό πληθυσμό για επίθεση στην Ελλάδα: Σίριαλ δαιμονοποιεί τους Έλληνες (βίντεο)

Με συνδυασμένες και συντονισμένες ενέργειες οι Τούρκοι, ο Ερντογάν και οι βουλευτές τους αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης, την ελληνικότητα των ακριτικών νησιών και της ίδια της Θεσσαλονίκης αφύ «οι Εθνοπατέρες μας γεννήθηκαν έξω από τα σύνορά μας» όπψς είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας και προχωρούν με άκρατη προπαγάνδα στην δημιουργία πολεμικού κλίματος και δαιμονοποίησης των Ελλήνων με  ένα νέο τουρκικό σίριαλ στο οποίο οι Έλληνες παρουσιάζονται ως «αιμοσταγείς» και «σατανικοί»..
Είναι το σίριαλ με τίτλο Vatanim Sensin, που σημαίνει Εσύ είσαι η πατρίδα μου, που κάνει πρεμιέρα αύριο Πέμπτη (27.10.2016), παραμονή της εθνικής επετείου παραμονή της ελληνικής Εθνικής Επετείου του μεγάλου «ΟΧΙ» στο τουρκικό κανάλι Kanal D. Πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργκέντς, που έγινε πασίγνωστος στην Ελλάδα από το σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" αφού εκατομμύρια Ελλήνων του έκαναν την χάρη να τον παρακολουθούν (όπως λέει και το ρητό «τα θέλει ο κ..... μας»)
pronews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.