Σφαγή στην Μοσούλη: Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί σκότωσαν 60 αμάχους - Για εγκλήματα πολέμου κατηγορεί τις ΗΠΑ η Ρωσία

Πάνω από εξήντα άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι διακόσιοι τραυματίστηκαν από τον τριήμερο βομβαρδισμό του υπό τις ΗΠΑ διεθνούς συνασπισμού στα περίχωρα της Μοσούλης και η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για το αυτονόητο: Για εγκλήματα πολέμου πληρώνοντας τους Αμερικανούς με το ίδιο «νόμισμα».
 
Χρσησιμοποιήθηκαν και βόμβες λευκού φωσφόρου.

«Υπάρχουν πολυάριθμες επιθέσεις από τον διεθνή συνασπισμό εναντίον στόχων στα περίχωρα όπως σχολεία και άλλες πολιτικές δομές τόσο στην Μοσούλη αλλά και σε άλλες περιοχές της επαρχίας της Νineveh Governorate» δήλωσε σήμερα ο στρατηγός Sergey Rudskoy, επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου.
 
«Παρακολουθούμε προσεκτικά και επιτηρούμε την κατάσταση γύρω από την Μοσούλη. Μέχρι τώρα δεν δούμε καμία πρόοδο στην απελευθέρωση της πόλης από τους τρομοκράτες του ISIS»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.