Ξεχειλίζει η οργή της κοινωνίας – Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Α.Τσίπρας



Ξεχειλίζει η οργή της κοινωνίας – Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Α.Τσίπρας – Νέο επεισόδιο εις βάρος του
Ξεχειλίζει η οργή της κοινωνίας απέναντι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού λόγω της δυσβάσταχτης κατάστασης που βρίσκεται η Ελλάδα.
Ιδιαίτερα επεισοδιακό αποδεικνύεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Ένα ακόμα επεισόδιο έλαβε χώρα σε εκδήλωση του οργανισμού “East Mediterranean Business Culture Alliance” με θέμα “την αρχειοθέτηση της Ελληνοαμερικανικής Εμπειρίας στη διάρκεια του 21ου αιώνα”, στην οποία παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.
Τσίπρας
Μετά απο την υποδοχή του πρωθυπουργού και αφού η παρουσίαση είχε ξεκινήσει, ο ηλικιωμένος ομογενής Δημοσθένης Κωνσταντάτος, που ήταν μάλιστα ενας εκ των καλεσμένων, σηκώθηκε απο την θέση του και σε έντονο ύφος άρχισε να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του πρωθυπουργού.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.