Βόλος: Τον μαχαίρωσε την ώρα που έκανε σeξ σε πυλωτή πολυκατοικίας!


Έκλεισε ραντεβού με τη λάθος γυναίκα και η νύχτα που ονειρευόταν πήρε εφιαλτική τροπή για τον ίδιο. Τι διαπίστωσε η αστυνομία…

Εκλεισε ραντεβού με Βολιώτη φίλο της σε πυλωτή πολυκατοικίας με το πρόσχημα εpωτικής συνεύρεσης, για να διευκολύνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών -πιθανότατα για υπόθεση ναρκωτικών- με αποτέλεσμα ο φίλος της να πέσει θύμα επίθεσης και να τραυματιστεί από μαχαίρι.

Η 29χρονη Βολιώτισσα συνελήφθη χθες στη 13.00 το μεσημέρι (23-06-2016) από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία Βολιώτη, ηλικίας περίπου 40 ετών, που είχε κατηγορήσει την 26χρονη και έναν Αλβανό, ηλικίας περίπου 35 ετών το Νοέμβριο του 2015 ότι του είχαν στήσει πλεκτάνη για να τον σκοτώσουν. Τότε η βραδινή επικοινωνία με την 26χρονη φίλη του είχε καταλήξει σε ραντεβού σε πυλωτή πολυκατοικίας για ερωτική συνεύρεση
Ο 40χρονος παρουσιάστηκε στο ραντεβού, αλλά ενώ ήταν στην πυλωτή με τη φίλη του παρουσιάστηκε ένας άνδρας, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Το θύμα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την επίθεση, καθώς υπέστη ελαφρά τραύματα. Απευθύνθηκε μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών για λόγους πρόληψης.

Η καταγγελία όλο αυτό το διάστημα ερευνούταν. Η Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βόλου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του 35χρονου Αλβανού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά ο δράστης είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών. Σε βάρος της 26χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 26χρονη οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και χθες το μεσημέρι, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί για την πράξη της σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με υποθέσεις για κλοπές και ναρκωτικά.
stroumfaki
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.