Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Σούδας


Χανιά | Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Σούδας | Photos
Συναγερμός σήμανε για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
09a035f0-afdf-4394-87fe-31feb2ff75ba
Ειδικότερα, το αποτέλεσμα της σύγκρουσης δύο οχημάτων σε πάροδο της Λεωφόρου Σούδας, ήταν το ένα να αρπάξει φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Να σημειωθεί ότι η οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία της καθώς πρόλαβε να βγεί από το φλεγόμενο όχημα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος και την εκδήλωση της φωτιάς διενεργούν η Τροχαία Χανίων και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ Χανίων με το ανάλογο προσωπικό και έσβησαν την φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερως το Ι.Χ
Αξίζει να επισημανθεί πως στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι δεν υπάρχει οδική σήμανση ούτε καν σήμα stop με αποτέλεσμα σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων τα τροχαία να είναι καθημερινό φαινόμενο.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 .zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.