Χανιά | Επεισοδιακός διαγωνισμός για ομπρελοκαθίσματα και καντίνες | Παρέμβαση της Αστυνομίας | Photos
Ένταση, διαπληκτισμοί και παρέμβαση τις Αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων, συνέθεσαν το σκηνικό ενός απίστευτου θεάτρου του παραλόγου, κατά την σημερινή διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού του αιγιαλού, δηλαδή του διαγωνισμού για καντίνες, θαλάσσια μέσα και ομπρελοκαθίσματα στις παραλίες του δήμου Χανίων.
dimoprasies 10Στην διαδικασία του διαγωνισμού μπήκαν 33 θέσεις μεταξύ των οποίων υπήρχαν θέσεις για τις οποίες δεν υπήρξε ούτε ένας ενδιαφερόμενος και θέσεις για τις οποίες μάλιστα δόθηκαν εξωφρενικά ποσά από τους πλειοδότες.
dimoprasies 9Αξίζει να σημειωθεί ότι για μια θέση ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία της Χρυσής Ακτής η πλειοδοσία έφθασε στις 68.000 ευρώ περίπου, ενώ για μια θέση στον κεντρικό κολπίσκο των Αγίων Αποστόλων η πλειοδοσία άγγιξε τις 56.000 ευρώ.
dimoprasies 8Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μεταξύ των ενδιαφερομένων για θέση ομπρελοκαθισμάτων στην Χρυσή Ακτή όταν ο ένας πλειοδότης δεν έγινε δεκτός από την οικονομική επιτροπή του δήμου καθώς δεν διέθετε ένα απαραίτητο δικαιολογητικό.
dimoprasies 7Τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση της Αστυνομίας αλλά και των ψυχραιμότερων.
dimoprasies 6Προσωρινά πάντως η επιτροπή διέκοψε την διαδικασία.
dimoprasies 5Της επιτροπής προήδρευε ο Αντιδήμαρχος κ. Αλεξανδράκης.
dimoprasies 4
dimoprasies 2
dimoprasies 12
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.